Predstavljamo vam pet novih PEGAN izdelkov

Dobrega ni nikoli preveč. Sploh če je dobro tudi zdravo 🙂  Pri PEGANU imamo zato kar pet novih izdelkov.

Tako kot vsi PEGAN izdelki, so tudi ti:

* 100% ekološki * brez glutena * iz polnovrednih sestavin *
* narejeni brez postopkov, ki bi uničili kar je dobrega *

NOVE TESTENINE BREZ GLUTENA

Eko peresniki iz fižola mungo in zlatih lanenih semen, 400 g
Eko peresniki iz rdeče leče in zlatih lanenih semen, 400 g
Eko peresniki iz čičerike in zlatih lanenih semen, 400 g

PEGAN peresniki niso le brez glutena, ampak so še veliko bolj posebni. Narejeni so namreč izključno iz polnovrednih sestavin, kot so stročnice in lanena semena. Tako predstavljajo bogat vir polnovrednih ogljikovih hidratov, telesu potrebnih kakovostnih beljakovin in prehranskih vlaknin. Poleg tega so vse PEGAN testenine narejene brez toplotne obdelave. Niso torej narejene iz prekuhane mase, ki se res lažje oblikuje v popolnejšo obliko, temveč le iz surovih sestavin in vode. S tem se ohrani vse, kar je dobrega.
Ta zmagovita formula klasično testeninsko pregreho spremeni v uravnotežen obrok. Testeninam se odslej tako ni potrebno več odrekati, jedilnik pa obogatite s sestavinami odličnega okusa, ki so koristne za telo in zdravje.

NOVA KALJENA SEMENA

EKO polnozrnati ovseni kosmiči, 350g

S kaljenjem semena postanejo živa hrana! PEGAN eko polnozrnati ovseni kosmiči so kaljeni, zaradi česar so še bogatejši s hranili, hranila pa se še hitreje in lažje absorbirajo v naše telo. Pegan polnozrnati ovseni kosmiči poleg tega niso luščeni, parjeni ali praženi. So le posušeni na temperaturi do 42°C ter nežno valjani. Tako ostanejo pristnega okusa in z naravno bogato vrednostjo vseh hranil.

NOVI PRESNI PRIGRIZKI

Eko presni piškotki sezam in limona, 100g

Vsi PEGAN presni prigrizki so narejeni le iz telesu najbolj koristnih ekoloških sestavin. Kaljena semena, suho sadje, oreščki ter druge polnovredne sestavine. Brez vseh ostalih dodatkov, kot so konzervansi, sladkor, barvila in ojačevalci okusa. Vsi prigrizki so le nežno sušeni pri nizkih temperaturah, s čimer se ohrani vsa naravno bogata vsebnost hranil. V novih PEGAN presnih piškotkih se združuje Zdrava energija kaljenega sezama, v kombinaciji z aromatičnimi kokosovimi kosmiči in osvežilnim okusom limone.